İletişimHaber GönderHaber Gönder
Newada - Ssre

Ana SayfaForumİndirİzleGaleriEtkinliklerRöportajHaber
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Temmuz 2008 Ödüllü Yarışması ve Ödüller (1 kişi inceliyor) (1) Misafir
_GEN_GOTOBOTTOM Bu başlığı beğenen üye sayısı: 0
BAŞLIK: Temmuz 2008 Ödüllü Yarışması ve Ödüller
Koray (Yönetici)
Yönetici
Toplam Mesajı: 327
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Temmuz 2008 Ödüllü Yarışması ve Ödüller 4 ay, 3 hafta önce Başarı: 9  
Ödüllü yarışmalar bu ay başlıyor. Bu ay ilk 2 kişiye ödüllerimiz var. Sorular geçtiğimiz ay sitemizde yayınlanan içeriklerden oluşuyor.

1.ye Bandage Giyim'den 2 adet t-shirt ve Time is Money İzmit Şubesi'nden 1 adet şapka

2.ye Bandage Giyim'den 1 adet t-shirt

Koşullar:

Bir üye her ay sadece 1 kez ödüllü yarışmaya katılabilir.
Ödül kazanmak için farklı üyelik aldığı tespit edilen üyeler ödül kazanamayacaktır. Böyle bir durumda sıralama yeniden düzenlenecektir.
Ürün görselleri ile temsili amaçla konulmuştur. Ödüller stok durumuna göre üyenin talebi doğrusunda yollacaktır.
Kargo ücreti Rapkolik.net tarafından karşılanacaktır.
Kampanya bitiş tarihi 31 Temmuz 2008'dir. Kazanan üyelerin ödülleri 15 Ağustos 2008 tarihine kadar kargoya verilecektir.
Rapkolik.net kampanya koşullarını ve zamanını değiştirme hakkına sahiptir.

Sorularınızı buradan sorabilirsiniz. Yarışma ayın ilk günü başlayacaktır ve her ay farklı ödüllerle tekrarlanacaktır.

Bağlı Bağlı  

Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
replay (Kullanıcı)
Kıdemli Üye
Toplam Mesajı: 61
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:Temmuz 2008 Ödüllü Yarışması ve Ödüller 4 ay, 2 hafta önce Başarı: 2  
slm ben sorunumu kaç yere yazdım ama bi cwp weren hatta kale alan bile olmadı bide bari buraya yazayım.

sizin bu ayki yarışmanıza katıldım daha doğrusu katılamadım neden die sorarsanız belli bir soruya kadar geldim we daha sonra "adrenalin takdissname albümündeki mclerle şarkıları eşleyin" die bi soru wardı soru bozuk yada problemli çünkü bir türlü şarkılarla mcleri eşlenmiyor we atla die bir seçenekde bulamadım bu ayki yarışmanın iptalini yada mağduruyetimin giderilmesini istiyorum madem bir işi yapacaksınız doğru dürüst yapın

ve en kısa bir zamanda site yöneticilerinden veya adminlerden birinin benimle bağlantıya geçmesini istiyorum
saygılar...

konumun linki: www.rapkolik.net/forum/rapkolik.net-hakk...bu-ayki-yarisma.html

Bağlı Bağlı  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP
Gönderileri Masaüstünüze Alın

GünceYardımSözlükKullanım KoşullarıHakkımızda