İletişimHaber GönderHaber Gönder
Sena - Ben Kalemimle Sustururum

Ana SayfaForumİndirİzleDinleEtkinliklerRöportajFoto GaleriHaber
Şu anda toplam 3692
(2932 bay ve 760 bayan üye kayıtlı. Bugün 2 dün ise 24 kişi aramıza katıldı.
En son üye:
sokak_serserisi
Webrapkolik.net
Arama
Aranacak Kelimeler mode
Toplam 54 sonuç bulundu. mode kelimesini şurada ara Google

Sonuçlar 1 - 50 Toplam: 54
Son sürat üretmeye devam eden D-Mode Crew den Siper Midas ın Tek Kişilik Salsa adlı yeni parcası sizlerle . Kayıtları B-Town Records ta alınan parcanın mix işlemleri Rofil e aittir . Keyifli Dinlemele
Salı, 19 Ağustos 2008

...la bence en ııyısı ceza ama sago ayrı bsee ona lafımız yok onlardan sonra bnm ıçın orentez sansar yasın mode xl gelıoo...
Cumartesi, 16 Ağustos 2008

D-Mode Crew den Siper Midas , Egoest , Rapsheet in Teşhis Konuldu adlı parcası sizlerle . http://www.zshare.net/audio/1657892243cb5792/ altarnative link : http://www.speedyshare.com/315885945.htm
Cumartesi, 16 Ağustos 2008

Mode XL ;)
Cuma, 15 Ağustos 2008

5. D-Mode - Açık Ara
(Forum/Şarkı ve Albüm)
D-Mode dan Egoest & Rapsheet & Siper Midas ın yenı sarkısı sizlerle... http://www.speedyshare.com/532717876.html www.myspace.com/egoest www.myspace.com/sipermidas www.myspace.com/rapsheet34
Çarşamba, 13 Ağustos 2008

6. Cvp:Karışık Şarkılar
(Forum/Şarkı ve Albüm)
...ar_-_Veryansın_Hayat http://rapidshare.com/files/74463395/Sansar_-_Veryans__305_n_Hayat.mp3 Basemode_-_Ankara_06 http://rapidshare.com/files/76860333/Basemode_-_Ankara_06.mp3 Sansar_Sa...
Çarşamba, 13 Ağustos 2008

7. D-Mode - Açık Ara
(Forum/Demolarınız)
D-Mode dan Egoest & Rapsheet & Siper Midas ın yenı sarkısı sizlerle... http://www.speedyshare.com/532717876.html
Salı, 12 Ağustos 2008

8. Sagopa Kajmer Sizlerle
(Forum/Röportajlar)
...VE MÜZIK: Boney.M, Sugarhill Gang, Joe Bataan, Freddie James, Barry White,Isaac Hayes, Bee Gees, Chic, Modern Talking, C.C.Catch, Bad Boys Blue, James Brown, Afrika Bambaataa, Run DMC, Kurtis Blow, L...
Salı, 12 Ağustos 2008

...i açmıyordu. Sonra bir banka yöneticisi eve geldi, hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern araçları getirebildin." "Ooo Becky.. Benim için kendini feda ettin ha.. Benim sevgili kar...
Pazar, 10 Ağustos 2008

10. Cvp:Forum Konuşmaları.
(Forum/Geyik ve Eğlence)
güzelmiş kardesş - tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür!.. özellikle bu :d :d :d
Pazar, 10 Ağustos 2008

11. Cvp:en iyi 4 Türkçe rapci
(Forum/Yeraltı)
( mucck "Ceza"=> ) Ayben, mozole mirach, mode xL
Cumartesi, 09 Ağustos 2008

12. Cvp:İlk graffitim...
(Forum/Graffiti)
...de ilk fırsatta göndermeyi düşünüyorum kendi grafitilerimi ama bir sorun çıkıyor bunu en kkısa zaman da moderatöre bilirmeyi düşünüyorum. obana nasıl gönderevceğimi öğretir......
Cumartesi, 02 Ağustos 2008

13. Cvp:en iyi 4 Türkçe rapci
(Forum/Yeraltı)
abluka alarmdan: savaş mode xl 'den:yasin sitem depresif 16 mg'den : dEM:D:D (SIRALAMA İYİDEN KÖTÜYE DOĞRU DEĞİLDİR AKLIMA GELENLER BUNLAR)
Cumartesi, 02 Ağustos 2008

14. Cvp:Rapozof Tüm Albümleri,Trackler Vs...
(Forum/Şarkı ve Albüm)
Sağol Kalemiye baya uğraşmışsın yalnız Modemi resetle resetle indir yazısından sonraki şarkılar silinmiş :( yine de diğerleri sağlam kaçırmayın :F
Cuma, 18 Temmuz 2008

15. Rapozof Tüm Albümleri,Trackler Vs...
(Forum/Şarkı ve Albüm)
...--------------------------------------------------- [move][b]Keyifli Dinlemeler...[/move] [center]Modemi resetle resetle indir =) [/center] Rapozof-Bilmiyorum Haddimi [USER POSTED IMAG...
Cuma, 18 Temmuz 2008

16. Pit10 Tüm Şarkıları (Tek link)
(Forum/Şarkı ve Albüm)
... PiT10 - Siyah Ve Beyaz Full Track List : PiT10 - Beyin Fırtınası PiT10 - Kaynayan Hırs PiT10 - Postmodern PiT10 - Yağmurlu Günlerde PiT10 - Yarın Belki Çok Geç PiT10 & AKO - İki Zar PiT10 & İ...
Cuma, 18 Temmuz 2008

...ağıt üzerine "Bandage" yazılı bir tag yapmanız. [USER POSTED IMAGE] Ödül, Bandage markalı istediğiniz model 1 tişört ve siyah renk Montana sprey boya. Kazanan kişinin çalışması beğenilirse seri ü...
Cumartesi, 12 Temmuz 2008

18. U.L.a.Ş Röportajı (Yeni)
(Forum/Röportajlar)
...me hikayesini incelesinler". Şimdi korkum odur ki, yarın işgal ordusu (ki gerek yok, yukarda anlattığım model daha masrafsız ve kolaydır) ülkeye dayansa, gençler yine T.V. başında magazin, yarışma p...
Çarşamba, 09 Temmuz 2008

19. Cvp:\"Mode Xl\"Dağıldı
(Forum/Türkçe Rap)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu forumda duyduğum en güzel haberlerden birisi bence 2side ömrünün sonuna kadar rap bile dinlemesinler:d :d :P :P
Salı, 24 Haziran 2008

20. Hasta Ruhlu Bir Track Mutlaka Bak
(Forum/Şarkı ve Albüm)
...esmeden dewam ediyor albümden bir track olan infamous adlı tracki sizlere armağan ettiler Parçada Basemode sanatçılarında Aykut Çevik ikiliye eşlik ediyor Hepize İyi Eğlenceler Dilerim Parçayı on...
Pazartesi, 23 Haziran 2008

21. Cvp:Forum Konuşmaları.
(Forum/Geyik ve Eğlence)
tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür!.. güzelmiş : çok güsel ya teşekkürler
Pazar, 22 Haziran 2008

22. Cvp:\"Mode Xl\"Dağıldı
(Forum/Türkçe Rap)
ya bende duydum bu haberi ama tekrar bi araya geleceklerini umuyorum yani öyle olmasını istiyorum çünkü mode_xl benim tek favorimdir.
Pazar, 22 Haziran 2008

killa hakanda guzel ama en guzelı gangsta olaraK MODE XL
Perşembe, 19 Haziran 2008

bnce killa çok kroca sölüo.xD rape zati mode xl le başladım. üstüne tanımamm.;)
Çarşamba, 18 Haziran 2008

Killa ile Mode XL'ı kıyaslamaya gerekyok :d Killa her alanda bir de Almanca da söylüyorlar o ayrı bi güzellik katıyor işte killa geldi rapleri topladı - 20 derece herkes hopladı karambole geldi kendi
Çarşamba, 18 Haziran 2008

eger rapidshare den dosya indirdiysen modeme reset at o yuzden hata veriyodur olmadı cookie leri sil o ne diye sorma herşeyi beleşe bekleme interntetten araştır...
Salı, 17 Haziran 2008

sagopanın tanrıya inancı yüksek bi o kadarda modern.ikisi bir arada olunca çok düzgün bi kimse çıkıyo ortaya
Pazartesi, 16 Haziran 2008

ya türkiyede gangstalık sadece dilde o yüzden killa kesinlikle zaten geçmişe bakın killa yani kesin :D
Pazar, 15 Haziran 2008

... siteye üye olma amacım burdaki konu sonucudur dün geceden beri kendimi zor tutamıyorum siz bu soruyu mode xl ye sorun killa nerde mode nerde be alın işte size şöyle anlatim işte killa geldi ra...
Pazar, 15 Haziran 2008

...adım.Sonunda bir baktım ben gerçekten ufak yaşta bir Rap dinleyicisi olmuşum.Tabiiki o dönem içerisinde Modern Talking,Sandra ,CC Catch,Radiorama,Bad Boys Blue gibi isimler ülkemizde çok seviliyordu,h...
Pazar, 08 Haziran 2008

31. \"Mode Xl\"Dağıldı
(Forum/Türkçe Rap)
Ankara'dan Mode Xl oluşumu anlaşmazlıklar sonucu dağılmış. Basemode'nin kendi web sitesinde de Evren'in isimi yok zaten,ayrıca myspace'den kendisi söyledi dağıldığını.
Pazar, 08 Haziran 2008

32. Cvp:Sansar Salvo
(Forum/Şarkı Sözleri)
...ri git etiket olma fazla rapi bırak kriket oyna diri diri gömdüm mezara pazara yılan gidicek oyna top modelde okulumu kokulu karılar bastı 16lık bi kamikaze Pit10 imza attı undergroundda komedi me...
Pazar, 08 Haziran 2008

33. Cvp:Patron Lirikler
(Forum/Şarkı Sözleri)
...okta salça kardeşimle bahse kakma sakatlar bu parça! Pit10 kanka diss trackte rapin sana yakışmamış! mode xlin rapi gibi berbat olmuş biz alışmadık! biri seni sustursun ritim kaçıyoo! bir daha lü...
Pazar, 08 Haziran 2008

34. Mclerin myspaceleri
(Forum/Türkçe Rap)
...şı : www.myspace.com/mihenktasi Azat : www.myspace.com/azatmusic Tetik : www.myspace.com/tetik Mode XL : www.myspace.com/modexl DJ Easy : www.myspace.com/dj_easy PIA : www.myspace.com/b...
Pazar, 08 Haziran 2008

35. beat hakkında yardım !!!
(Forum/DJ ve Yapımcılık)
arkadaşlar evde geçenlerde bi klavye buldum YAMAHA PSR-18 marka model bu. bunu pc ye bağlamam için gereken gereçleri ve pc ye bağladıktan sonra nasıl kullanıcam hngi prgramla kullanabilirim onu yazar
Pazar, 01 Haziran 2008

...ğa ayak uyduramayanlar büyükler, ben sizlere doğru rehberlik yapılırsa bize örnek, gelecek nesillere de model olacağınızı savunuyorum. Sizlerden destek istiyorum. Unutmayın ki o desteği bulursam bu ül...
Salı, 27 Mayıs 2008

37. Cvp:Şarkı Sözü İstekleriniz
(Forum/Şarkı Sözleri)
BaTıKeNT yazan: SANSAR-PİT10______ÖLDÜR YADA ÖL...... MODE XL______KAPILARI ZORLAMA....... Kapıları zorlama kral benim..x5 verse 1 çeki salla babana keşi veredur ya zarı bir kere salla ya da
Salı, 27 Mayıs 2008

38. Cvp:Şarkı Sözü İstekleriniz
(Forum/Şarkı Sözleri)
SANSAR-PİT10______ÖLDÜR YADA ÖL...... MODE XL______KAPILARI ZORLAMA.......
Salı, 27 Mayıs 2008

39. D-Mode Crew den 2 yeni track !!!
(Forum/Şarkı ve Albüm)
Üretmeye devam !!! D-Mode crew den ıkı yenı track Midas & Egoest - Yerdedir kanın , Midas & Rapsheet - Öğren Bizden Kayıtları b-town records ta alınan parcaların mıx ıslemlerı Rofil ve Sekraver e
Pazar, 25 Mayıs 2008

...ları ön plana çıkarılmalı. Onlara doğru rehberlik yapılırsa bize de örnek olurlar, gelecek nesillere de model olurlar. Rapçi Hoca Mustafa Koca ( size özellikle teşekkür ediyorum ) Bir de pikniktube....
Perşembe, 15 Mayıs 2008

...zı ajansların 7,5 olarak duyurduğu depremin büyüklüğünün 7,8 olduğunu açıkladı. ÖSS'de Yeni Sınav Modeli YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, üniversiteye giriş için tek aşamalı ancak adayl...
Pazartesi, 12 Mayıs 2008

42. Ayakkabıya Graffiti
(Forum/Graffiti)
[USER POSTED IMAGE] Ayakkabılarınızdan sıkıldınız ama aynı modeli bir daha emin değilsiniz. Keşke şöyle farklı bir rengi, deseni falan olsaydı, değil mi? Letitgo, deri ayakkabı, çanta ve kemer üz
Pazar, 11 Mayıs 2008

D-Mode Crew den Siper Midas ve Rapsheet ın Sesi Kessin in devamı nıtelıgındekı yenı parcası zaman doldu . kayıtları b-town records ta alınan parcanın mıx ıslemlerı Rofil e aittir . keyifli dinelemele
Cumartesi, 10 Mayıs 2008

44. Ceza-Rapstar
(Forum/Şarkı Sözleri)
... bana geri dönebilir ama gidemezsin ben pabuç bırakmam eğer ben bir rapstarsam limuzin bol para süper modeller hem populer hem sansasyonel hm boşver abi kalsın iyiki bir popstar olmadın birdenbire ...
Çarşamba, 07 Mayıs 2008

D-Mode Crew den Siper Midas ve Rapsheet in son sürat devam eden calısmaları öncesi kaydettigi yeni parcası . Kayıtları B-town Records ta alınan parcanın mix işlemleri Rofil e aittir . Keyifli dinlem
Çarşamba, 07 Mayıs 2008

...kları? Aklıma ilk gelen onlardı. Çok mağdurlar. Pek çok ünlü arkadaşımın aksine lüks mekanlarda, son model otomobillerle gezmiyorum. Sokakta yürüyorum, dolmuşa, vapura biniyorum, insanları görüyoru...
Pazartesi, 05 Mayıs 2008

... bana reklam teklifleri geldi. Ben dolmuşa binen bir adamım, benim arabam falan yok. Reklamlarda son model jiple boy gösteriyorsun? Evet, reklamlarda öyle gözüküyorum. Çünkü reklamlardaki racon ...
Pazartesi, 05 Mayıs 2008

...adım.Sonunda bir baktım ben gerçekten ufak yaşta bir Rap dinleyicisi olmuşum.Tabiiki o dönem içerisinde Modern Talking,Sandra ,CC Catch,Radiorama,Bad Boys Blue gibi isimler ülkemizde çok seviliyordu,h...
Pazartesi, 05 Mayıs 2008

...arın gözünde ya kafası kapalı, köklerine bağlı, muhafazakár, özgür bir benliği olmayan kadınsınız ya da modern kadınsınız. Tabii onların gözünde modernlik kendi kültürünü kaybetmiş, Almanlaşmış Türk k...
Pazartesi, 05 Mayıs 2008

...ile damağı arasındaki gezintisinden yola çıkıp çocukluğunun kahvaltılarına yüz sayfalık bir dönüş yapan modernist yazar. orijinalindeki bir sayfayı aşan cümleleri roza hakmen'in türkçe'ye nasıl çevird...
Cumartesi, 03 Mayıs 2008

<< Başa Dön < Önceki 1 2 Sonraki > Sona Git >>

SözlükYazılar