İletişimHaber GönderHaber Gönder
Cash Flow - Hayata Küstüm

Ana SayfaForumİndirİzleGaleriEtkinliklerRöportajHaber
Şu anda toplam 3845
(3052 bay ve 793 bayan üye kayıtlı. Bugün 16 dün ise 29 kişi aramıza katıldı.
En son üye:
L.M.
Webrapkolik.net
Albüm Haberleri
Aranacak Kelimeler hiphop
Toplam 67 sonuç bulundu. hiphop kelimesini şurada ara Google

Sonuçlar 1 - 50 Toplam: 67
1. Hiphop - Rap
(Forum)

2. Ritm Clan - 12 track
(Forum/Şarkı ve Albüm)
...- Foss Diss uuR&Gusto&Majestic-Ölüm Marşı 1zd1RAP feat. Majestic & BarışceMC - Kral Majestic&İcey - Bu Hiphop VarYa İcey&Kefren&Majestic -Yeni biri gibi İcey&majestic&sakor&kefren - Gel gel İcey...
Cuma, 29 Ağustos 2008

3. Cvp:Myspace Adresleriniz
(Forum/Genel Sohbet)
Myspace
Perşembe, 28 Ağustos 2008

4. Mesth - Takdir DinLeyenin Olsun [FULL]
(Forum/Şarkı ve Albüm)
Ön Kapak : [CENTER][USER POSTED IMAGE][/CENTER] [LEFT]Arka Kapak : [/LEFT] [CENTER][USER POSTED IMAGE][/CENTER] 'İstemsiz Sitemlerim' isimli solo albümünden sonra, 'Takdir Dinleyenin Ol
Çarşamba, 27 Ağustos 2008

... açılacak konuya herhangi bir üye müdahele edemez. Underground ne demek önce onu öğrenmeniz lazım. Burada hiphop, r&b ve benzeri müzik dalları adına her türlü yasal içerik paylaşılabilir....
Pazartesi, 25 Ağustos 2008

organizasyonlar başlığı vardı bende bunu yazdım yanlış olan neki? ayrıca istanbul attack ve arkaplandan lewo o gün sahneye çıkcak bu siteyi ilgilendiren bişe dil mi bu yanlışsa siliyim konuyu?
Pazartesi, 25 Ağustos 2008

hannibal85 yazan: [USER POSTED IMAGE] 29 AGUSTOS CUMA RnB - HIPHOP PROJECT @ DISCORIUM İstanbul 22:00 - 04:00 Istanbul’un en gozde gece kulubu DISCORIUM kapilarini RnB & HipHop severler
Pazar, 24 Ağustos 2008

[USER POSTED IMAGE] 29 AGUSTOS CUMA RnB - HIPHOP PROJECT @ DISCORIUM İstanbul 22:00 - 04:00 Istanbul’un en gozde gece kulubu DISCORIUM kapilarini RnB & HipHop severlere doyumsuz bir gece
Cuma, 22 Ağustos 2008

9. Xir Gökdeniz Röportajı
(Forum/Röportajlar)
...%2yüz albümü içimize sinen bir albüm oldu yani parçaların çoğunu beğendim ama en beğendiğim 3. track olan Hiphop Zehri Gülümseme 4- Gelecekte çıkarmayı planladığınız bir albümünüz var mı ? Varsa bi...
Perşembe, 21 Ağustos 2008

10. Rapkolik.Net İçin yazdığım lirik
(Forum/Sizin Yazdıklarınız)
Rapkolik.Net Hadi tıkla bu sitede hayat var öbür siteler bayatlar ama taze kalan rapkolik.net online hiphop haber portal yetmezse foruma takıl heyy siz bide yorum farkına bakın sizde konu açı
Salı, 19 Ağustos 2008

...çle kucaklıyorum (oha ben neler yapıyorum). hoşçakalın. şimdi atıl kapasiteler peşindeyiz. seyf hiphop! Saian S.S....
Pazartesi, 18 Ağustos 2008

...li dinlemeler... "Caprice Atak & Xir Gökdeniz - %2 Yüz" Tracklist: 01. Egona Göre 02. Trajedi 03. Hiphop Zehri feat. Yunus Emre, Lahza 04. Ölüm Var 05. Para Para Para feat. Yunus Emre 06. D...
Pazar, 17 Ağustos 2008

13. Cvp:Türkiye HipHop Seviyor
(Forum/Break Dans)
ayenn türkiye rapde bi numara SARIGAZİ GENÇLİK FUUL TİME PİÇHLİqqq..!
Cumartesi, 16 Ağustos 2008

14. Cvp:Türkiye HipHop Seviyor
(Forum/Break Dans)
hiphop kültürü son senelerde Türkiye de yayılmaya başladı.İnşallah devam ederr..

15. Cvp:Türkiye HipHop Seviyor
(Forum/Break Dans)
evet gittikçe yayılıyor hiphop. açıkca şunu söliim.. türkiyede bazı hiphoplar çok çocukça kaçıyor.. ama iki cümleyle insanı bitirebilen hiphopçılarımız oldukça dahada büyüyecek bence.. tv lerde daha

16. Türkiye HipHop Seviyor
(Forum/Break Dans)
...isi Sizin Dansınız?" anketi için şu ana kadar 3959 oy kullanıldı. Şu anki oylama sonuçlarında 1160 oy ile Hiphop birinci sırada. Salsa ve Tango kıran kırana... "Türkiye'de insanlar en çok hangi da...

...r Çok Konser Ve Raportaj’larıyla Kendini İspatlayan Dj Levent Uzun Zamandır Üzerinde Uğraştığı Bu Türkçe HipHop&Rap Albümünü Sizlere Sunuyor… Albüm’de Her Tarz’dan Şarkıyı Bulmak Mümkün…. Undergrao...
Pazartesi, 11 Ağustos 2008

Uzun süredir beklenen Sansar Salvo'nun "Adrenalin" adlı ilk yasal albümü Türkiye'nin dört bir yanındaki hiphop shop'larda satışa sunuldu. 2007'de tamamlanan albüm dağıtım şirketi ile çıkan sorunlar ne
Pazartesi, 11 Ağustos 2008

19. Cvp:Radyo
(Forum/Rapkolik.net Hakkında)
peki sitede radyo değilde normal radyomuz olamazmı...radyo 24 fln oluyoya..bizimde öle olsun..ya da öyle hiphop çalan bi radyo kanalı varmı ?
Cumartesi, 09 Ağustos 2008

20. Sansar Salvo - Adrenalin Çıktı
(Forum/Türkçe Rap)
...llü olarak satışa sunulacak olan albümü sonunda çıkıyor. Dağıtım şirketiyle yaşanan sorun nedeniyle elden hiphop dükkanlarına gönderilecek albümü 1-2 gün içinde İstanbul'da ve İzmir'de, daha sonra ise...
Cuma, 08 Ağustos 2008

...ELİMATIMLA HAYATIN OLAN HERBİŞEYİN HAYATIYIM.... MEDARI IFTIHAR BU IMDAD KONSOLU BU SORGU SUAL MIKROFONU hiphop BENİM SOL YANIMDA SAĞDUYU KABILİYETİM AZABEN NAR RENGİ TAKKE,DELALETİMLE KALEMİN USTU ...
Cuma, 08 Ağustos 2008

...ldık. yani nerede herkeste var sarkılar ? araştırma yap bakalım hangi siteden cıkacak türkiyenin en büyük hiphop sitesinde bile bazıları var hepsi yok. ve biz bu trackleri kafamıza göre koymadık. 60 t...
Salı, 05 Ağustos 2008

arkadaşlar ben kendı müzik kültürümüzle uğraşalım rock hiç bişi uykumu getiriyo dinlerken rapte hayat gerçeklerini anlatıyo kendını her şekilde ifade edebiliyosunuz rapte ama dier müzik tarzlarında bu
Cumartesi, 02 Ağustos 2008

24. Cvp:en iyi 4 Türkish rapci
(Forum/Yeraltı)
ceza sagopa kajmer killa hakan istanbul attack
Cumartesi, 02 Ağustos 2008

25. Cvp:rap savaşı (kötü değil)
(Forum/Geyik ve Eğlence)
...ten görme konu o değil.bi şey anlatayım sana: 4 5 gün önce ceza konserindeydim ceza bi konuşma yaptı.dedi:hiphop ta kullanılan küfürler ya rakibi ezmek için ya da şakasına kullanılandır kimsenin namus...
Salı, 29 Temmuz 2008

26. Cvp:Rap\'e Rap\'le Cevap Verilir
(Forum/Türkçe Rap)
...lera'da dava actı bu zamanlarda..davayı actıgı bayanın ismini unuttum ama actı bunu biliyorum bska bi rap/hiphop sitesinde okumustum..bunlar karı koca dava işine basladılar.:d bu davayı zevk için actı...
Pazartesi, 28 Temmuz 2008

Türk erkeği daha iyi tabi ki onlarım hiphop unu da geçicez yakındaa:)
Cuma, 25 Temmuz 2008

...n hayran kalırım sago zati melankoli eni iyi diye bişi soruyorsanız böle bi kategori yapmak gerek rap r&b hiphop v.s umarım acıklayıcıdırrrrB) B) B) B) B) B) B) B) B) B) mucck mucck mucck mucck mucck...
Salı, 22 Temmuz 2008

29. Rapozof Tüm Albümleri,Trackler Vs...
(Forum/Şarkı ve Albüm)
Rapozof - Yasak Zaman U.L.A.Ş. & Sansar & Rapozof - Freestyle No.1 feat Sansar & Rapozof - Kitle İmha Samuray - Kangren Duygular feat Sansar & Rapozof Rapozof feat Sansar - Afra Tafra 2
Cuma, 18 Temmuz 2008

süper bi bilgi kuşadasınada yakın çok saol...
Cuma, 18 Temmuz 2008

T2BOY yazan: SANSIMIZA KÜSELİM İSTANBULDA YENİ MAAZALARI ÖSLEDM:d MEKAN KADIKÖY HERKES ABARTARAK FİYAT CEKİO AMA BULDUK Bİ YER ÖĞRENMEK İSTEYEN ÖZEL MESAJ ATSIN:d Özel mesaj kapalı. Yeni olarak Bo
Cuma, 18 Temmuz 2008

SANSIMIZA KÜSELİM İSTANBULDA YENİ MAAZALARI ÖSLEDM:d MEKAN KADIKÖY HERKES ABARTARAK FİYAT CEKİO AMA BULDUK Bİ YER ÖĞRENMEK İSTEYEN ÖZEL MESAJ ATSIN:d
Cuma, 18 Temmuz 2008

33. Karaçalı Tüm Albümleri (Tek link)
(Forum/Şarkı ve Albüm)
...Dışı Şarkılar Track List : KaRaÇaLı - Benim Efendi (Demo) KaRaÇaLı - Hep Harami (Loud Mix) KaRaÇaLı - Hiphoplife 2oo7 (Jingle) KaRaÇaLı - Türk Blade Download Link (82.67 MB ) : http://upshare...
Cuma, 18 Temmuz 2008

34. Cvp:drama lirikal part-1
(Forum/Sizin Yazdıklarınız)
...ükürenLer var Orada yaşamadığınız duyguLarLa yokLuğun kavgasındasınız aptaLLar Televizyonları bir açın hiphop'ı karalamak adına rap yaparlar İnsanLarın gözünde adam oLmaLıyız meLankoLi ondan sonra...
Pazar, 13 Temmuz 2008

"Bandage" markalı hiphop giyim markası için tag yarışması. Yapmanız gereken düz kağıt üzerine "Bandage" yazılı bir tag yapmanız. [USER POSTED IMAGE] Ödül, Bandage markalı istediğiniz model 1 tişö
Cumartesi, 12 Temmuz 2008

koptum yaaa saçmalığa bakarmısın :D
Pazar, 06 Temmuz 2008

...Production) Diyarbakır : mozzartdiyarbakı r@hotmail.com Gaziantep : mozzartantep@hotmail.com , My Jeans Hiphop Wear Konya : mozzartkonya@hotmail.com İzmit : mozzartizmit@hotmail.com Lüleburgaz : ...
Pazar, 06 Temmuz 2008

38. Big Punisher biografisi
(Forum/Yabancı Rap)
[USER POSTED IMAGE] Big Punisher / Big Pun Christopher Lee Rios (d. 9 Kasım 1971 - ö. 7 Şubat 2000) Big Punisher ya da Big Pun olarak da tanınan Porto Rikolu/Amerikan rapper. Underground rap cam
Cuma, 04 Temmuz 2008

39. Xzibit biografisi
(Forum/Yabancı Rap)
...inden gelen bir yetenek ile yaptığını dile getirdi. Annesinin çok güzel bir yazar olduğunu belirtti. Çoğu hiphop sanatçısının aksine Xzibit oturup bayağı söz yazmak yerine tamamen kalbinden konuştuğu ...
Cuma, 04 Temmuz 2008

40. Cvp:Sohbet
(Forum/Genel Sohbet)
yeni üyeyim :$ adım elif ...Sizlerle tanışıp arkadaş olmak isterim:)
Pazartesi, 30 Haziran 2008

sorun yüksek sesle dinlenmesi
Pazar, 29 Haziran 2008

aslında spr bişi yapmş adam
Pazar, 29 Haziran 2008

43. Cvp:saMYeLi ReSiMLeR/+
(Forum/Resim)
rapkoliq_ösge yazan: hiphopkızı yazan: [quote]hihi kız cok gzlmiş yeni görüom ilk defa burda:) bn de yeni grdüm böyle rapçilerin kıyafetlerine bayılıorum bn de öyle giyinmk istiorum samyeli çk güze
Cumartesi, 28 Haziran 2008

ya olamaz ya bu kadarıda komedi ciddi ciddi ben dans dersi veriyorum oryantel ve hip hop ama hiç böle bi albüm için uğraşmadım gündem olmak milletin derdi amaaan güldürmeyin beni:d :d :d :d :honk: :ho
Cuma, 27 Haziran 2008

HannibaL yazan: Asena'nın bu konuda Tanyeli'den geri kalmamasını bekliyor ve canı gönülden destek vereceğimizi şimdiden tahahhüt ediyoruz.. alemsin :D:P
Cuma, 27 Haziran 2008

Asena'nın bu konuda Tanyeli'den geri kalmamasını bekliyor ve canı gönülden destek vereceğimizi şimdiden tahahhüt ediyoruz..
Cuma, 27 Haziran 2008

LONDRA - Fransa’da pazartesi gerçekleşecek olan dört saatlik zorunlu lise bitirme sınavının stresini yaşayan 620 bin öğrenciye yardım eli, sonradan öğretmen olan Fransız bir müzisyenden geldi. Thierry
Cuma, 27 Haziran 2008

Ünlü oryantal Tanyeli 'Dans Et Benimle' adlı hip-hop albümüyle müziğe soyundu! İki yıldır gizlice şandersi alan Tanyeli, sadece sesi değil sahne şovuyla da iddialı: Müzikle dansı birleştirdim. Kylie M
Cuma, 27 Haziran 2008

... Hip Hop & Graffiti Shop BOL, 29 Haziran Pazar, saat 17:00'da Taksim'de açılıyor. Konuk MC'ler ve tüm hiphopseverlerin katılımıyla gerçekleşecek açılışa herkes davetli. Gelenleri, eğlence ve gerçe...
Çarşamba, 25 Haziran 2008

50. Cvp:saMYeLi ReSiMLeR/+
(Forum/Resim)
hiphopkızı yazan: hihi kız cok gzlmiş yeni görüom ilk defa burda:) bn de yeni grdüm böyle rapçilerin kıyafetlerine bayılıorum bn de öyle giyinmk istiorum samyeli çk güzelmiş
Çarşamba, 25 Haziran 2008

<< Başa Dön < Önceki 1 2 Sonraki > Sona Git >>

SözlükYazılar